BELI BUKU

JOM FOLLOW BLOG SAYA..TERIMA KASIH.

Wednesday, February 24, 2016

Post #65 Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

Lama dah akak tak join Giveaway, rasanya sepanjang blogging personal ni, baru 2 kali buat entry untuk Giveaway. Hehehe..

So, since tadi terlihat posting oleh Yanie Yusuf tentang Giveaway ni, akak nak try gak lah. Lagipun simple jer syarat dia.



Ni dia syarat-syarat dia...

1. Tulis entry yang bertajuk Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

2.Masukkan blog di bawah ke dalam bloglist anda sepanjang GA berlangsung.

 www.khatyaiman.com

 www.irrayyan.com

 www.wayneharraz.com

 www.maisarahsidi.com

3. Dah siap? Sila tinggalkan link entry GA korang diruangan komen ini. Tq :)


Tarikh GA  22.02.2016-29.02.2016

Semoga berjaya


Senarai peserta => ewanto marcello

Senarai hadiah  => mommy irra

Pengumuman pemenang => mai

Terimakasih.... 
Post a Comment