BELI BUKU

JOM FOLLOW BLOG SAYA..TERIMA KASIH.

Wednesday, February 24, 2016

Post #63 Movie Seram The Other Side of The Door


>> The Other Side of The Door <<

Memang seramlah tengok trailer dia.
.
Kadang-kadang akak minat jugak tengok cerita seram ni. Tapi tak berapa nak suka cerita seram melayu..Akak prefer cerita seram yang ala-ala cerita Conjuring dan Insidious.
.
Cerita The Other Side of The Door ni mengisahkan satu keluarga yang kematian anak lelaki mereka dalam kemalangan setelah kereta mereka terhumban kedalam sungai.

Setelah kejadian tersebut, si ibu telah berkenalan dengan seorang 'dukun' yang telah memberitahunya mengenai sebuah tempat rahsia dimana si ibu boleh berbicara dengan si anak yang telah meninggal dunia.

Dan si 'dukun' telah memberi amaran awal kepada si ibu supaya tidak membuka pintu tempat rahsia tersebut.

Tetapi si ibu rupanya tidak mengendahkan nasihat 'dukun' tersebut. Dan bermulalah episod berhantu yang menganggu kehidupan si ibu dan anak perempuan nya.

Macam best je kan ceritanya...mula ditayangkan di pawagam 25 February ni. Tapi kita tengok dululag trailer ceritanya.
Post a Comment