BELI BUKU

JOM FOLLOW BLOG SAYA..TERIMA KASIH.

Monday, October 12, 2015

Post #3 Wantan Halal

Lunch hour tengahari tadi menjamu selera dengan hidangan wantan yang memang umphhh... Dan yang pastinya wantan ini dihasilkan oleh orang Islam sendiri. Jadinya saya makan tanpa was was.

Nampak tak kicap pekat dalam peket tu? Ini lah yang membangkitkan selera peminat wantan ni. Sambal kicap yang pedas dan terangkat ni memang ngam sangat bila dicicah dengan wantan rebus.

Fuhhh...mak atau pak mertua lalu kat belakang pun tak sedar.
(Perumpamaan jerr..tak kan la sampai tak sedar kan, lain la kalau tengah angau main COC kat gajet...hihihi)


Wantan ni sedap jugak kalau di deep fried ataupun dibuat sup wantan, tambah sayur-sayuran dan suhun sekali.
Post a Comment