BELI BUKU

JOM FOLLOW BLOG SAYA..TERIMA KASIH.

Wednesday, December 30, 2015

Post #53 Rumah Kecil Dalam Kebun (part II)

Terjumpa lagi beberapa gambar yang akak rasakan boleh dijadikan idea dan pencetus semangat untuk dirikan rumah dalam kebun suatu hari nan indah nanti.

Hehehe.

Gambar2 ni akak ambik dari fb sebuah resort/homestay kat semenanjung Maaysia. Lupa lah pulak nama tempat tu. Kalau ada pembaca yang tahu nama tempat ni, sila tinggalkan komen ye. Terima KAsih. 

Seronok nye kan kalau ada private swimming pool. Boleh la dijadikan aktiviti riadah bersama keluarga. Selain mengeratkan hubungan kekeluargaan, dapat jimat duit jugak.







Cantik kan??
:-)

Terima Kasih Sudi Singgah Sini.

Post a Comment